Câștigă până la 90% din comisionul
generat alături de Keller Williams

Fi parte din cea mai mare companie imobiliară la nivel mondial și
află cum să-ți dezvolți o afacere de succes în imobiliare  

Contactați-ne

O companie construită de Agenți pentru Agenți

Construiește-ți propriul business de imobiliare având suportul unui lider mondial în domeniu

Keller Williams este compania imobiliară ce pune accent pe creșterea și dezvoltarea agenților săi pentru ca succesul acestora înseamnă succesul companiei. Căutăm constant persoane care au voința să aducă un alt tonus pe o piață dominată de improvizație. Și profesioniști care doresc să treacă la „the next level” în imobiliare. Propunem un mediu de business flexibil, dar riguros. Multe zâmbete, dar și ambiții. Câștiguri frumoase, dar și responsabilitate.

Misiunea Keller Williams

Să construim CARIERE ce merită avute, AFACERI ce merită deținute, VIEȚI ce merită trăite, EXPERIENȚE ce merită a fi oferite și MOȘTENIRI ce merită lăsate.

Keller Williams Realty

Lider mondial în imobiliare 

5
Continente
56+
Regiuni
285+
Birouri
200.000+
Agenți Asociați

10 beneficii alături Keller Williams

1. Birou, suport și infrastructură

Bucură-te de un birou modern, cu facilități complete de la spații de lucru dedicate, la săli de training, săli pentru întâlniri cu clienții, aparatură și suport complet pentru astfel încât să nu fine nevoie să te mai gândești vreodată că îți lipsește ceva.

2. Training și Educație

Cele mai performante programe de training din lume îți sunt accesibile pentru a te ajuta să crești la orice nivel al carierei te-ai afla. Resurse prețioase sunt disponibile chiar lângă tine sau sunt la un click distanță.

3. Coaching și Mentorship

Rămâi focusat pe planurile și obiectivele tale. Sistemele și modelele Keller Williams sunt la îndemâna ta pentru ați garanta reușita.

4. Cel mai performant sistem de split

Păstrează până la 90 % din comisioanele generate! Cu cât un agent asociat Keller Williams generează comisioane mai mari cu atât procentul care îi revine acestuia este mai mare. Anual, comisioanele ce revin birourilor Keller Williams sunt plafonate (CAP) la o valoare fixă. 

5. Venit pasiv

Keller Williams răsplătește agenții ce ajută la creșterea companiei și întoarce o parte din venituri membrilor rețelei. Profită de o oportunitate unică de a avea un venit pasiv pentru tot restul vieții. 

6. Posibilitate formării de echipe

Crește-ți veniturile exponențial nivel prin dezvoltarea unei echipe care să te ajute în afacerea ta. Keller Williams te susține cu sisteme și modele dovedite care să te ajute să crești.

7. Tehnologie și Instrumente de vârf

Keller Williams este recunoscută la nivel mondial drept o companie de tehnologie și educație ce activează în imobiliare. Cele mai performante tehnologii sunt dezvoltate chiar și acum pentru a ajuta agentul imobiliar.

8. Marketing și Promovare

Ai la dispoziție instrumente moderne pentru un marketing de susținut și eficient și beneficiezi de un pachet de promovare premium pentru un start-up rapid în afacerea ta.

9. Branding Personal

Promovează-ți imaginea și fă-te cunoscut pentru a genera tranzacții imobiliare continuu. Oamenii urmează oameni iar Keller Williams te ajută să ieși în evidență.

10. Cultură organizațională

Misiune, viziune și valori comune ne unesc pentru a face acest business cu pasiune. Cultura unei companii este fundația acesteia iar la Keller Williams am reușit să creăm cel mai fain mediu în care să faci imobiliare. 

Ce spun cei care s-au alăturat Keller Williams 

Ne bucurăm de încrederea unor oameni extraordinari, alături de care împărtășim viziunea și valorile Keller Williams. Suntem recunoscători și onorați să fim în business împreună astfel că vrem să îi cunoașteți și să le aflați povestea


 
 

Află care sunt beneficiile complete și ce câștiguri poate genera afacerea ta imobiliară alături de Keller Williams

Programează o consultare cu noi și hai să explorăm împreună cum poți avea o afacere de succes în imobiliare.

Protected by reCAPTCHA, Privacy Policy & Terms of Service apply.
Separă adresa de e-mail cu o virgulă.

Mulțumim pentru feedback-ul dvs

Echipa noastră vă va contacta cât mai curând posibil.
In the meantime we invite you to visit our pagină web.